Печат на душ кабини& Душ Прегради

Ние може да направим вашата баня модерна и изящна с дизайнерски душ прегради с директен печат. 

 

Надстройте банята си с параван за душ с отпечатано стъкло – уникално и практично решение Изведете банята си на следващото ниво с параван за душ от принт стъкло. С усъвършенствана технология за печат вече можете да създавате зашеметяващи и живи отпечатъци върху стъклени повърхности, които могат  да се използва като практично и стилно решение за вашата душ зона.

 

 Нашите отпечатани стъклени паравани за душ са изработени от висококачествени материали и се предлагат в различни размери и форми, за да отговарят на вашите специфични нужди.  Те са проектирани да бъдат едновременно функционални и красиви, осигурявайки уникален и привлекателен щрих към вашата баня.
 
 Стъкленият параван за душ с принт не само добавя индивидуалност и стил към вашата баня, но също така е практичен и лесен за почистване.  А с нашето издръжливо и устойчиво на надраскване стъкло вашите разпечатки ще издържат години напред.
 
 Така че защо да се задоволявате с обикновен и скучен душ параван, когато можете да имате уникално и функционално решение?  Надстройте банята си с принтиран стъклен параван за душ днес и се насладете на красиво и практично пространство.

Душ кабини & Душ Прегради

В зависимост на вашата баня ние може да изработим уникална и ефектна душ преграда. Може да си изберете от разнообразни и модерни дизайни.